Creatio No-Code

Wat is No-Code?

Creëer een no-code organisatie waarin elke medewerker workflows kan automatiseren en krachtige apps kan bouwen binnen slechts enkele minuten. Maar wat is no-code precies?

No-Code mogelijkheden

Visual app design tools

Met no-code bouwt u snel en eenvoudig applicaties met behulp van visuele elementen die binnen enkele klikken geconfigureerd zijn. Binnen Creatio zijn er uitgebreide kant-en-klare UI-componenten, templates, widgets en weergaven beschikbaar om snel en eenvoudig apps te ontwikkelen.

Workflow automatisering
Enterprise no-code platforms bieden tools voor end-to-end digitale procesautomatisering, van eenvoudige bedrijfsprocessen binnen één afdeling tot complexe cross-departementale workflows met meerdere fasen, taken en deelnemers. Deze mogelijkheden voor workflowautomatisering stellen organisaties in staat om niet alleen hun interne backoffice-processen te digitaliseren, maar ook hun klantgerichte workflows, zoals marketing of klantenservice, en een uiterst gepersonaliseerde klantbeleving te bieden.
Out-of-the-box apps en componenten

Toonaangevende no-code platforms bieden direct bruikbare functionaliteit, wat de noodzaak om apps vanaf nul op te bouwen overbodig maakt. Zo bevatten sommige no-code platforms modules voor gegevensbeheer of kant-en-klare componenten voor klantgerichte apps, zoals servicebeheer of verkoopprocesbeheer.

App lifecycle management

No-code platforms optimaliseren de gehele levenscyclus van softwareontwikkeling door processen als debugging, testen, implementatie, versiebeheer en meer te automatiseren. Gebruikers kunnen eenvoudig hun bibliotheek met apps organiseren, inclusief integraties van derden en direct bruikbare apps uit de marktplaats.

Diverse integraties

Naast no-code platformoplossingen, bieden leveranciers doorgaans ook kant-en-klare koppelingen naar externe apps en direct bruikbare apps via hun app stores en marktplaatsen. Gebruikers worden ook in staat gesteld om eigen aangepaste integraties te maken via de no-code mogelijkheden van het platform, die intuïtievere visuele interfaces bieden om te werken met API’s, zoals REST of SOAP.

AI en machine learning

De beste no-code platforms bieden uitgebreide AI/ML-tools waarmee gebruikers machine learning-modellen kunnen bouwen voor geautomatiseerde prognoses, gegevensclassificatie, natuurlijke taalverwerking, aanbevelingen voor de beste volgende stappen, data-driven besluitvorming en personalisatie – dit alles zonder code te schrijven of een dataspecialist in te huren.

No-Code

Wat is No-Code?

Met no-code kunnen software engineers en niet-technische gebruikers applicaties bouwen en workflows automatiseren met behulp van visuele tools en configuratie. Dit stelt bedrijven in staat om snel nieuwe apps te creëren en dus sneller te innoveren en IT-knelpunten op te kunnen lossen.

Door gebruiksvriendelijke maar krachtige tools te bieden voor end-to-end applicatieontwikkeling, waaronder UI/UX-design tools, AI/ML-modellering en ingebouwde geautomatiseerde kwaliteitsborging, stelt no-code elke medewerker in staat om een bekwame softwaremaker te worden zonder te leren programmeren.

Waarom No-Code

Waarom No-Code de beste oplossing is?

No-Code platforms bieden meer flexibiliteit dan traditionele software ontwikkeling in app-ontwerp, aanpassing en integratie. door meer flexibiliteit te bieden in app-ontwerp, aanpassing en integratie. Daarnaast verkort no-code de time-to-market tot wel 10 keer, zoals blijkt uit het recente rapport van Creatio, getiteld “De Stand van Low-code/No-Code”.

No-Code technologieën

Wat zijn No-Code technologieën?

No-code technologieën zijn software-ontwikkelingstools waarmee gebruikers applicaties kunnen creëren zonder code te schrijven. No-code ontwikkelingsplatforms stellen bedrijven in staat om op maat gemaakte software sneller en tegen lagere kosten te ontwikkelen, terwijl ze meer flexibiliteit en samenwerking tussen technische en niet-technische teams bieden. Deze platforms worden doorgaans geleverd met een drag-and-drop interface waarmee gebruikers apps kunnen bouwen door componenten te selecteren en te rangschikken in een logische flow.

Klaar om uw organisatie digitaal te transformeren?