over ons

Wij zijn Evoqia, dé Creatio experts

Evoqia wordt gevormd door een hecht, ervaren, internationaal én multi-disciplinair team. De ontwikkeling en implementatie van digitale oplossingen vraagt inderdaad verschillende disciplines die zelden of nooit in één persoon verenigd zijn. Alles begint met de Business Analyse, gevolgd door architectuur design, low code development, integraties, project management tot coaching en training. We zijn als team uitstekend op elkaar ingespeeld, en stellen de klant steeds centraal. We gaan voor een langdurige samenwerking waarbij u voortdurend kan vertrouwen op onze ondersteuning.

100+ succesvolle implementations
Lvl 4 Creatio partner
10+ gedreven professionals
100% klant centraal

Onze experts

Yosef Adarrab
Lead Software Architect
Jolien Andries
Head of customer success
Jeroen Bartels
Head of Front End Development
Yardéna Depuis
Talent Officer
Maarten De Doncker
Office Manager
Tom Symoens
Managing Director
Vincent Tahon
BPM / CRM Consultant
Vincent Van De Sompel
BPM / CRM Consultant

De kracht van Evoqia

Bij Evoqia begrijpen we dat elke organisatie uniek is, daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij de specifieke behoeften en doelstellingen van onze klanten. Met onze brede expertise en ervaring in diverse bedrijfsdomeinen streven we ernaar om de kracht van Evoqia te benutten en waarde toe te voegen aan onze klanten.

Business Consultancy & Analysis

Evoqia biedt professionele bedrijfsconsultancy en analyse om organisaties te helpen bij het optimaliseren van hun bedrijfsprocessen en het behalen van hun doelstellingen. Onze experts werken nauw samen met klanten om een diepgaand inzicht te krijgen in hun bedrijfsactiviteiten en uitdagingen. Door middel van grondige analyse en strategisch advies streven we ernaar om waardevolle oplossingen te bieden die de efficiëntie verhogen en de prestaties verbeteren.

Architectuur & ontwerp

Het ontwerp van een robuuste en schaalbare architectuur is essentieel voor het succes van een organisatie. Evoqia biedt expertise op het gebied van architectuur en ontwerp, waarbij we op maat gemaakte oplossingen leveren die voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten. We streven ernaar om een solide technologische basis te leggen die flexibiliteit, schaalbaarheid en toekomstbestendigheid mogelijk maakt.

No-code ontwikkeling

Met onze expertise in no-code ontwikkeling kunnen we snelle en kosteneffectieve oplossingen leveren. Evoqia maakt gebruik van het no-code platform van Creatio om applicaties te ontwikkelen waar weinig tot geen handmatig coderen vereist is. Dit leidt tot een zeer snelle Time-to-Market (TTM) en razendsnelle implementaties. Dit stelt onze klanten in staat om snel te innoveren en wendbaar te blijven in een competitieve markt.

Project & implementatie management

Het succesvol implementeren van projecten vereist een gedegen projectmanagementaanpak. Evoqia biedt uitgebreide project- en implementatiemanagementdiensten om ervoor te zorgen dat projecten op tijd en binnen het budget worden voltooid. We coördineren de activiteiten, beheren de middelen en bewaken de voortgang om een succesvolle implementatie te garanderen.

Coaching & Training

Bij Evoqia geloven we in de kracht van coaching en training om de vaardigheden en prestaties van individuen en teams te verbeteren. We bieden begeleiding en training op maat om onze klanten te helpen hun capaciteiten te ontwikkelen en te groeien. Onze ervaren coaches en trainers zorgen voor een inspirerende leeromgeving waarin persoonlijke en professionele groei wordt gestimuleerd.

Service & ondersteuning

We bieden uitstekende service en ondersteuning aan onze klanten. Evoqia staat klaar om te helpen bij het oplossen van technische problemen, het bieden van ondersteuning bij implementaties en het zorgen voor een soepele werking van systemen en processen. Ons toegewijde team staat klaar om de behoeften van onze klanten te begrijpen en proactief oplossingen aan te bieden.

Meer weten over wat Evoqia voor u kan betekenen?

Ons proces

01

Zakelijk Gebruiksscenario

In de eerste fase definiëren we de zakelijke vereisten op het hoogste niveau voor de oplossing die we bouwen en schetsen we de criteria voor zakelijk succes. We blijven tijdens deze fase gefocust op het “wat” en “waarom” en vermijden gedetailleerde aspecten zoals de gebruikersinterface of technologiecomponenten. Het Zakelijk Gebruiksscenario richt zich uitsluitend op de hogere niveau vereisten en zakelijke processen.

02

Projecttoewijzing

Hier wordt de visie opgedeeld in kleinere componenten. We focussen op het Minimum Viable Product (MVP) dat snel waarde biedt. Het MVP heeft de essentiële functies voor de eerste versie. Toekomstige functies worden later toegevoegd. Deze fase regelt middelen zoals budget en rollen voor de eerste release.

03

Ontwerp en Prototyping

Deze fase onderzoekt de brede visie uit het zakelijk scenario en gebruikt visuele technieken voor ideeën en oplossingsvisie. We bepalen hier de UX, UI, workflow en analyses. Werkzaamheden zijn met No-Code tools, zonder aparte documenten. Deze fase heeft een breed beeld, zonder focus op releases. Het ontwerpen benadrukt eenvoud en snelheid. Dit is slechts het begin…

04

Prototype naar MVP

Dit beschrijft het bouwen van het Minimum Viable Product (MVP) zoals eerder gedefinieerd. We gebruiken voornamelijk visuele No-Code tools. Tijdens het ontwerpen van de MVP-app leggen we alles visueel vast binnen het No-Code platform, zonder aparte ontwerpdocumenten. Dit leidt tot een efficiënte en iteratieve aanpak. Het resultaat is een complete oplossing, inclusief gegevensmodel, workflows, gebruikersformulieren en eventuele rapporten.

05

Feedbacklussen

Luisteren naar feedback van gebruikers is essentieel voor het overtreffen van verwachtingen. In traditionele softwareontwikkeling komt feedback vaak pas tijdens de gebruikersacceptatietest (UAT) in late stadia. No-Code maakt een continu feedbackmodel mogelijk.

06

Eerste Release

Deze laatste fase is waar de applicatie wordt uitgebracht naar productie voor eindgebruikers. Het releaseproces is doorgaans eenvoudig in moderne No-Code platforms – ze hanteren de “continue implementatie” filosofie en gebruiken automatisering om functies snel en naadloos te implementeren in verschillende omgevingen op aanvraag. Er kunnen echter variaties zijn in het aantal en het type omgevingen, evenals in de specifieke stappen van de continue implementatieworkflow.

07

Feedbackverzameling

Deze fase zorgt ervoor dat er een model is opgezet om regelmatig feedback te verzamelen van belanghebbenden en eindgebruikers, zodat u in latere fasen snel, systematisch en geleidelijk kunt reageren op hun input.

08

Incrementele verbeteringen

Streven naar perfectie in één keer is onhaalbaar. Beter is het streven naar voortdurende verbetering met feedback. Zo maakt u voortgang en leert u onderweg. U kent de prioriteiten om uw app te verbeteren. Gebruiksscenario’s worden ontwikkeld via Kanban voor werkstroombeheer.

09

Dagelijkse levering

Deze fase draait om het continu leveren van gereedstaande functionaliteit voor eindgebruikers. Anders dan de traditionele waterval- of Scrum-methoden, stimuleert Kanban de release bij gereedheid. Door updates duidelijk af te bakenen, wordt het beheer van afhankelijkheden en conflictresolutie eenvoudiger. De implementatie kan gebaseerd zijn op een functie, los van sprintdeadlines of mijlpalen.

Klaar om uw organisatie digitaal te transformeren?