CREATIO

Creatio Service

Creatio Service is een intelligent full-cycle service management platform. Optimaliseer de klantbeleving met behulp van de beste oplossingen voor uw klant. Biedt een uitstekende klantenservice, werk efficiënter en los problemen sneller op.

De mogelijkheden van Creatio Service

360° klantenprofielen

Maak gebruik van Service Creatio om al uw klantgerelateerde gegevens nauwkeurig te registreren. Met behulp van een uitgebreide database kunt u de samenwerking met eindgebruikers personaliseren en de service en processen aanzienlijk verbeteren.

Omnichannel service
Pas interacties met klanten aan op elk contactmoment. Maak gebruik van verschillende communicatiemiddelen zoals telefoongesprekken, chats, e-mails en portalberichten om ervoor te zorgen dat de oplossing van de casus snel en transparant verloopt.
Case management

Optimaliseer de volledige levenscyclus van een casus met de krachtige tools van Creatio. Verbeter uw klantenservice door ervoor te zorgen dat alle serviceverzoeken op de meest efficiënte wijze worden afgehandeld.

Artificial Intelligence

Maak gebruik van de AI-functionaliteit van Creatio om altijd over de meest actuele klantgegevens te beschikken. Daarnaast bieden de intelligente tools voor case-routing, classificatie en scoring de mogelijkheid om de afhandeling van serviceverzoeken efficiënt te optimaliseren.

Kennisbank

Verzamel informatie over alle services en bekende fouten in de uitgebreide kennisbank. Maak gebruik van deze gegevens om serviceverzoeken sneller af te handelen en train uw Servicedesk-agenten op de meest effectieve manier.

ITSM

Breid de mogelijkheden van uw service uit met de moderne ITSM-aanpak.Realiseer een efficiëntere verwerking van incidenten, serviceverzoeken en problemen volgens ITIL.

Contact center

Reageer op aanvragen, beheer verzoekwachtrijen en voer grootschalige communicatie tijdig en uiterst efficiënt uit. Optimaliseer de prestaties van uw klantenservice om uw klanten een optimale klantbeleving te bieden.

Productiviteitsmanagement

Maak gebruik van Creatio om uw klantenservice te optimaliseren. Plan vergaderingen en telefoongesprekken, communiceer met zowel klanten als collega’s binnen één geïntegreerd platform en analyseer de productiviteit van uw team.

360° klantprofiel

Bouw aan slimmere service met een 360° beeld van de klant

Optimaliseer uw dienstverlening door alle klantgegevens centraal te beheren. Verkrijg volledig inzicht in uw eindgebruikers en werk naadloos samen op elk contactmoment binnen de servicecyclus.

Omnichannel communicatie

Breid de communicatie met de klant uit

Integreer alle communicatiemiddelen in één centrale omgeving om een naadloze eindgebruikerservaring te bieden. Personaliseer uw communicatie met klanten via hun voorkeurskanalen, bijvoorbeeld via de telefoon, e-mail, messengers en het Self-Service portal.
Contact center

Verhoog de efficiëntie van uw contact center

Optimaliseer de efficiëntie van uw contact center met de serviceoplossingen van Creatio. Vereenvoudig alle contactprocessen met de flexibele low-code mogelijkheden en slimme hulpmiddelen voor casemanagement en Agent Desktop.
Itsm-oplossingen voor bedrijven

Bouw een enterprise-level service op basis van ITIL

Pas de best practices van het ITIL-framework toe om complexe ITSM-processen te beheren. Profiteer van de effectieve tools van Creatio om ITSM te optimaliseren en kernprocessen te automatiseren, waaronder wijziging, incidenten, problemen, serviceniveaus en configuratiebeheer.

Eén No-Code platform voor Sales, Marketing, Customer Service en Business Process Management

Klaar om uw organisatie digitaal te transformeren?