CREATIO

Creatio Sales

Creatio biedt krachtige tools en functionaliteiten om verkoopprocessen te optimaliseren en verkoopresultaten te verbeteren. Met Creatio wordt het verkoopproces effectief beheerd, is de funnel inzichtelijk en worden teams productiever én succesvoller.

De mogelijkheden van Creatio Sales

360° klantprofielen

Ontwikkel een gedetailleerd klantprofiel met diepgaande inzichten in de behoeften en voorkeuren van uw klanten. Verkrijg een helder inzicht in het koopgedrag van uw klanten en verhoog zo de efficiëntie van uw verkoopprocessen.

Uitgebreid leadmanagement
Optimaliseer moeiteloos uw leadbeheer. Maak gebruik van doeltreffende tools om leads vast te leggen, segmenteer leads om te focussen op de meest veelbelovende verkoopkansen en houd de lead pipeline nauwlettend in de gaten om vroegtijdig knelpunten te vermijden.
Eenvoudig beheer van verkoopkansen

Automatiseer uw verkoopproces, vereenvoudig kansenbeheer en sluit meer deals. Maak gebruik van ingebouwde verkoopprocessen of ontwikkel naadloos aangepaste workflows die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van uw organisatie.

Ontzorg de buitendienst

Optimaliseer de efficiëntie van uw buitendienst, stel richtlijnen op voor activiteiten “in het veld” en bewaak de productiviteit van uw verkoopteam.

Overzicht in verkoopkanalen

Maak gebruik van Sales Creatio om de transparantie de verkoop per kanaal te versterken en het beheer van uw kanaalnetwerk en belangrijke partnerinformatie te optimaliseren. Profiteer van een effectieve samenwerking tussen directe verkoopmedewerkers en leveranciers.

Inzicht in orders en facturen

Creëer, beheer en volg bestellingen en facturen. Zorg voor een tijdige levering van bestellingen en spoor eventuele bottlenecks snel op in de documentstroom.

Verkoopprestaties en operaties moeiteloos

Beheer verkoopprestaties en -activiteiten moeiteloos. Plan vergaderingen en beheer taken, stuur op doelstellingen, en beheer documenten, producten en verkoopactiva.

Optimaal beheer van verkoopactiviteiten

Efficiënt zakelijk communicatiebeheer is binnen handbereik met Sales Creatio. Het platform voorziet in alle essentiële tools om uw verkoopactiviteiten te plannen, synchroniseren en monitoren.

Eindeloze platformmogelijkheden

Sales Creatio is gemakkelijk aan te passen naar de organisatiebehoeften met weinig tot geen kennis van codering. Breid de ingebouwde functionaliteit uit met behulp van add-ons, connectors en verticale oplossingen uit de Creatio Marktplaats.

360° klantprofiel

Bouw een 360° graden klantprofiel en verhoog verkoopkansen

Verkrijg een diepgaand inzicht in klantprofielen en bevorder gepersonaliseerde betrokkenheid om relaties te versterken en te onderhouden. Voer een grondige analyse van uw klantendatabase uit om de meest waardevolle klanten te identificeren die de groei van uw bedrijf kunnen stimuleren.

AUTOMATISERING VAN VERKOOPPROCESSEN

Beheer verkoopprocessen en workflows

Creatio voorziet in instrumenten om de gehele verkoopcyclus te beheren, van het genereren en beheren van leads tot het succesvol afronden van deals. Optimaliseer de efficiëntie bij het beheren van verkoopprocessen, ongeacht hun complexiteit.

Beheer elk type van sales

Kies voor maximale productiviteit

Naadloze integratie met Office 365 of Google Apps, inclusief bezoekplanning, accountplanning en een mobiele app voor zowel smartphones als tablets. Hierdoor kunnen uw verkoopmedewerkers gebruikmaken van geavanceerde tools om hun prestaties te optimaliseren.

Verkoopprestaties en operaties

Versnel de verkoopprestaties

Maak gebruik van de intelligente mogelijkheden voor doelstellingen, prognoses en analyses van Creatio, waarmee u actuele verkoopstatistieken kunt raadplegen, variërend van algemene bedrijfsbrede statistieken tot specifieke gebieden, teams en individuen.

Connecteer Sales Creatio met uw andere digitale tools

Klaar om uw organisatie digitaal te transformeren?