CREATIO

Creatio Marketing

Een multichannel marketingplatform om de klantreis te coördineren en het proces van lead-to-income te versnellen.

De mogelijkheden van Creatio Marketing

360° klantprofielen

Creëer een uiterst gedetailleerd klantprofiel om een zeer gepersonaliseerde aanpak te ontwikkelen voor elke individuele klant. Blijf op de hoogte van veranderende klantbehoeften en stem deze af op het juiste product of de juiste dienst.

Klantsegmentatie
Definieer en focus op de specifieke behoeften van uw klanten. Segmenteer uw klantdatabase op basis van diverse criteria en implementeer op maat gemaakte campagnes voor elk segment.
Campagnebeheer

Ontwerp, beheer en evalueer verschillende soorten omnichannel marketingcampagnes van diverse niveaus van complexiteit. Beoordeel eenvoudig het resultaat en optimaliseer campagnes met behulp van de analytische tools van Creatio.

Lead management

Selecteer de meest geschikte kanalen voor leadgeneratie, beoordeel en leg de focus op de meest beste leads. Analyseer het leadconversieproces en optimaliseer marketingactiviteiten in alle fases van de lead lifecycle.

E-mailmarketing

Haal het maximale uit e-mailmarketing. Pas uw communicatie aan om klantloyaliteit te bevorderen en een hoogwaardige klantervaring te bieden.

Websitegedrag monitoren

Volg bezoekers vanaf het moment dat ze landen op de website om alles te weten te komen over uw klant.

Marketingkanalen beheren

Optimaliseer uw marketingactiviteiten op diverse kanalen, stel budgetplannen op en houd nauwlettend toezicht op de uitvoering daarvan, evalueer en verbeter de ROI van uw campagneprestaties. Beheer moeiteloos zelfs de meest complexe marketingcampagnes.

Productiviteitstools

Optimaliseer uw werkprocessen voor verbeterde resultaten. Effectief beheer van taken, vergaderingen, en communicatie met zowel klanten als collega’s wordt moeiteloos geregeld. Uitgebreide informatie over onze diensten vind u in de kennisbank van Creatio.

Platformmogelijkheden

Creëer en beheer bedrijfsprocessen van elke complexiteit. Gebruik een flexibel low-code platform om de bedrijfslogica en de systeeminterface eenvoudig aan te passen aan uw business. Dankzij onze AI-gedreven tools kunt u uw segmentatie en lead management optimaliseren en versterken.

E-mailmarketingcampagnes van elke complexiteit

E-mail marketing

Volledige automatisering van e-mailmarketingcampagnes, rijke e-mailsjablonen met een visuele contentontwerper, A/B-testoptimalisatie, dynamische inhoud en beheer van e-mailprestaties.

Alles-in-één digitaal advertentiebeheer en -analyse

Digital ads

Compleet beheer en optimalisatie van de levenscyclus van digitale advertenties, inclusief planning, integratie, tracking en prestatieanalyse van advertentiecampagnes met uitgebreide dashboards en native integratie met populaire advertentieanalysetools.

Marketingcampagnes

Beheer complexe marketingcampagnes via meerdere kanalen

Maak gebruik van geavanceerde multichannel-marketingsoftware met een holistische benadering, ondersteund door out-of-the-box best practices, om uw leadgeneratie te bevorderen. Bereik de doelgroep met de meest relevante boodschap op het juiste moment en via het juiste kanaal.

Users Love Creatio

Klaar om uw organisatie digitaal te transformeren?