over creatio

The leading No-Code platform voor BPM, CRM en Marketing Automation

Creatio is gebouwd op een geavanceerde No-Code technologie waarmee we aangepaste en op maat gemaakte apps en processen voor u kunnen bouwen en het systeem diepgaand kunnen aanpassen zonder IT-vaardigheden te hebben. Dit helpt om de time-to-market te verkorten en de totale eigendomskosten te verlagen. Creatio biedt een geïntegreerde CRM/BPM om marketing-, verkoop- en serviceteams te helpen een volledig overzicht van klantgegevens te verkrijgen, conversies te verhogen, de klantbeleving te verbeteren en cross-selling/up-selling te stimuleren. Het bedrijf is erkend als marktleider door belangrijke brancheanalisten (Gartner, Forrester). Creatio is volgens Gartner Magic Quadrants leider op het gebied van Sales Force & Marketing Automation. Forrester tipt Creatio als beste CRM oplossing.

14 landen met lokale aanwezigheid
7 kantoren wereldwijd
700 medewerkers
1 platform
Eén platform, oneindig veel mogelijkheden

Automatiseer uw bedrijfsprocessen zonder programmeerkennis, met ultieme flexibiliteit

Creatio Sales maakt gebruik van het enterprise-level No-Code platform, genaamd Creatio Studio. Profiteer van de kracht van Studio om Creatio Sales moeiteloos, snel en schaalbaar te configureren, zonder de noodzaak van specifieke programmeer vaardigheden. 

Uw Creatio digitaal platform

De kracht van Creatio Sales

Met Creatio Sales heeft u krachtige tools  in handen met de functionaliteiten om uw verkoopprocessen te optimaliseren en uw verkoopresultaten te verbeteren. Met deze oplossing krijgt u uw verkoopactiviteiten gegarandeerd effectief uitgevoerd, is uw funnel inzichtelijk en is uw team productiever & succesvoller dan ooit te voren. 

Versnel het lead-to-omzet proces met Creatio Marketing

Creatio Marketing biedt uitgebreide mogelijkheden om uw marketingactiviteiten te stroomlijnen, uw klantbetrokkenheid te vergroten en uw bedrijfsgroei te stimuleren om uiteindelijk het proces van lead naar omzet te versnellen. Met deze krachtige oplossing kunt u onder andere gerichte marketingcampagnes ontwerpen, leads genereren en effectief communiceren met uw doelgroep. 

Creatio Service

Creatio Service biedt een breed scala aan mogelijkheden om uw serviceafdeling te optimaliseren en uw klantenservice naar een hoger niveau te tillen. Met deze krachtige tool kunt u efficiënter communiceren met uw klanten, problemen sneller oplossen en de algehele tevredenheid van uw klanten verbeteren. 

Creëer applicaties en schermen met Creatio Studio

Creatio Studio biedt u een breed scala aan mogelijkheden om op basis van No-Code zelf applicaties te ontwikkelen en naadloos te integreren zonder enige programmeerkennis. 

Creatio Marketplace

Apps

Ontdek de veelzijdigheid van Creatio Marketplace-apps, die perfect integreren met uw Creatio-platform. Deze apps, gemaakt door betrouwbare partners, verrijken uw bedrijfsprocessen op verschillende gebieden. Ze bieden flexibiliteit, naadloze integratie en meer!

Connectors

Ontdek de voordelen van Creatio Marketplace-connectors voor uw bedrijf: gegevenssynchronisatie, workflowautomatisering, uitbreiding van mogelijkheden, tijdsbesparing, nauwkeurigheid en betrouwbare partners.

Branches

Ontdek de branchespecifieke mogelijkheden in Creatio Marketplace om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren en concurrentievoordeel te behalen. Profiteer van expertise en op maat gemaakte functionaliteiten voor uw bedrijf.

Users love Creatio

Het enige 100% No-Code CRM platform ter wereld

“De groei en het succes van elke organisatie zijn steeds meer afhankelijk van het vermogen om business workflows te digitaliseren. Uw bedrijf is ervan afhankelijk. Uw medewerkers omarmen het. Uw klanten eisen het. Creatio biedt volledige vrijheid om uw bedrijf te digitaliseren dankzij de kracht en flexibiliteit van No Code”

Katherine Kostereva
CEO en Oprichter Creatio

Creatio waarden

01

Eén team

Ongeacht onze locatie werken we altijd als één team naar dezelfde doelen toe.

02

Oprechte zorg

We hebben oprechte zorg voor onze klanten, partners en ons team – dit is een essentieel onderdeel van onze kernwaarden.

03

Passie

We vinden betekenis en doel in wat we doen. We maken geen excuses – we stoppen niet totdat het gedaan is.

04

Streven naar topkwaliteit

We dagen onszelf uit om de hoogste kwaliteit te leveren in alles wat we doen. We putten kracht uit onze passies en enthousiasme.

05

Iedere dag groeien

Ons streven naar groei staat centraal in al onze activiteiten: door constant professioneel te groeien, kunnen we groei en succes bevorderen voor zowel onze klanten als partners.

Klaar om uw organisatie digitaal te transformeren?