+32 33 03 71 61

Boek jouw online meeting

Evoqia Talent | Web Application Developer

Web Application Developer

Evoqia staat als innovatieve ICT partner voor een team van creatieve IT business process managers, gepassioneerd door de digitalisering van bedrijfsprocessen. Van marketing automation en customer service, tot de volledige ‘customer life cycle’. Samen met onze klanten ontwikkelen we zo een allesomvattende visie op nieuwe digitale uitdagingen. Hiervoor selecteren en implementeren we de meest vooraanstaande cloud technologie op wereldniveau. Voor minder gaan we niet! Door onze snelle groei willen we ons team verder uitbreiden met een: Web Application Developer (zelfstandige basis).
what

What's in a name?

Als WEB APPLICATION DEVELOPER sta je in voor de ontwikkeling, integratie en support van onze digitale platformen. Het hartvan dit digitaal systeem is Creatio: een cloud gebaseerd business process management systeem dat het gehele klantenproces in goede banen leidt, en wereldwijd erkend is omwille van haar innovatie, gebruiksvriendelijkheid en quasi onbeperkte mogelijkheden.

  1. Op basis van goede briefings en ondersteund via collaboration platforms ben je mede-verantwoordelijk voor de technologische oplevering van onze oplossingen.
  2. In eerste instantie gaat het over de customisatie van het Creatioplatform. Deze customisatie verloopt in grote mate via de UI (Studio Tools), maar ook via code (back-end (C#, .Net, SQL) and front-end (JavaScript)).
  3. Je wordt een expert in integraties via web services. Creatiowordt geïntegreerd met websites en portals (vaak in Drupal), én met bijvoorbeeld ERP toepassingen. Standaard integratie gebeurtmet Exact Online.
  4. Je ontwikkelt Word of Excel rapporten via Open XML of gelijkaardig.
  5. Data migratie is een belangrijk onderdeel van elk traject.
skills

Your skills

Je hebt een passie voor het ontwikkelen van webapplicaties, met veel aandacht voor de gebruikerservaring en de code kwaliteit. Je hebt ervaring in –en je wil je verder verdiepen in –de volgende technologiën: .Net, C#, Visual Studio, Javascript, CSS, xHTML. Je bent (of wordt) een expert in integratie technologiën, voornamelijk op basis van web services (REST, SOAP, …)

Agility is een key word voor jou, zowel in je ontwikkelings activiteiten als de manier waarop je in het leven staat, dwz flexibel en open minded.

Je houdt van communiceren (Nederlands en Engels) en omgaan met mensen.Je bent een teamplayer, die graag in een ondernemende creatieve sfeer werkt met veel zelfstandigheid en strakke deadlines.

Naast je Bachelor/Master opleiding heb je een uitgesproken voorliefde voor IT & digitalisering.Je bent een virtuoos achter het toetsenbord, expert in Office365 applicaties en je bent een early adapter van nieuwe technologie.

Schoolverlaters zijn van harte welkom. Ervaring als analyst, consultant of ontwikkelaar is meegenomen.

Wij zien jou graag om:

  • Je vlotte communicatie
  • Je pragmatische analytisch brein
  • Je IT passie

… en omdat je elke dag gemotiveerd en gepassioneerd blijft meebouwen aan Evoqia.

offer

Our offer

Evoqia heeft een waaier van boeiende opportuniteiten voor haar liggen en wij bieden jou de kans om deze mee verder uit te bouwen.

Evoqia is Europees Creatioprefered partner, je kan dus rekenen op uitgebreide opleiding en ondersteuning.

Je werkt in een creatieve,gedrevenomgeving met internationale partners en klanten.

Evoqia is een springplank voor jouw ontwikkeling: iedere medewerker krijgt de ruimte en flexibiliteit om zijn sterktes verder te ontwikkelen.

Je leert werken met de meest geavanceerde cloud technologie en wij zullen je constant blijven prikkelen met de nieuwste ontwikkelingen.

Zoals wij meedenken met onze klanten, denken wij ook samen in ons team en met onze partners: je wordt gehoord, denkt mee in oplossingen.

Zeer interessant en creatief verloningspakket.

… en dit alles in de inspirerende en unieke werkomgeving van de Fosbury & Sons kantoren van Antwerpen: een omgeving die werken nog nooit zo leuk heeft gemaakt. Op afstand werken, ook thuis, maakt deel uit van onze bedrijfscultuur.

Solliciteer nu