+32 33 03 71 61

Boek jouw online meeting

Evoqia Talent | Web Application Developer

HEAD OF CUSTOMER SUCCESS
(Dienstverband of zelfstandige basis)

Evoqia staat als innovatief Digital Agency voor een team van creatieve digitale specialisten,  gedreven door de digitalisering van bedrijfsprocessen. Van CRM, Marketing Automation en Customer Service, tot de volledige ‘customer life cycle’. Samen met onze klanten ontwikkelen we een allesomvattende visie op nieuwe digitale uitdagingen. Hiervoor selecteren en implementeren we best of breed technologie op wereldniveau.  Vandaag willen we ons team verder uitbreiden met een head of customer success.

what

What's in a name?

Als HEAD OF CUSTOMER SUCCESS neem je een leidende rol in de succesvolle oplevering van onze projecten. Dit impliceert enerzijds het aansturen en uitbouwen van ons Delivery Team, anderzijds betekent dit ook het uitbouwen en onderhouden van excellente klantenrelaties.

Elk project bestaat uit de oplevering en support van geïntegreerde digitale platformen. Het hart van dit digitaal systeem is Creatio, toonaangevend No Code platform voor BPM, CRM, Marketing Automation en Customer Service. Creatio wordt wereldwijd erkend omwille van haar innovatie, gebruiksvriendelijkheid en quasi onbeperkte mogelijkheden. Daarnaast ontwikkelen we websites, klantenportalen en integreren we met alle mogelijke externe toepassingen en bronnen.

Zeker in een eerst fase is je rol zeer ‘hands on’, en zal je dus ook betrokken worden als Project Manager / Business Analyst.

1. Samen met het projectteam analyseer je de bestaande business processen en verwachtingen van onze klanten.

2. Deze Business Analyse resulteert in heldere documentatie wat de leidraad wordt voor het verdere trajec

3. Je stuurt interne en externe medewerkers aan om er mee voor te zorgen dat onze klanten super tevreden zijn met hun nieuwe digitale omgeving. Dit gaat over Business Analyse, Project Management, Development, Training en Support.

4. Ook intern zorg je mee voor een gestroomlijnde organisatie, digital driven, efficient maar tegelijk zeer menselijk.

5. Je speelt een sturende rol in de verdere uitbouw van de organisatie, waardoor je een hands on mentaliteit combineert met lange termijn denken en plannen.

skills

Your skills

1. Je bent een echte ondernemer, met aandacht voor de P&L van elk project

2. Je bent een ervaren people manager, en houdt van communiceren en omgaan met mensen

3. Ervaring en sterke affiniteit met de digitalisering van bedrijfsprocessen gekoppeld aan een sterk analytisch vermogen

4. Je bent een virtuoos achter het toetsenbord, en je bent een early adapter van nieuwe technologie. Een ‘hands on mentaliteit’ maakt deel uit van onze bedrijfscultuur

5. Minimum 5 jaar ervaring als IT ondernemer, IT (Project) Manager, CRM/ERP consultant en / of Business Analyst

6. Je bent een teamplayer, die graag in een ondernemende creatieve sfeer werkt met veel zelfstandigheid en strakke deadlines

7. Wij zien jou graag om: Je vlotte communicatie, je pragmatische analytisch brein, je leiderschapskwaliteiten, je IT passie

… en omdat je elke dag gemotiveerd en gepassioneerd blijft meebouwen aan Evoqia.

offer

Our offer

1. Leidende rol in een dynamische, internationale omgeving

2. Sterk groei potentieel van de organisatie waarin jij een stuwende kracht zal zijn

3. Veel zelfstandigheid, we beoordelen op basis van prestaties, rendabiliteit en klantentevredenheid

4. Op termijn mogelijkheid tot partnership

5. Competente verloning op basis van prestaties

6. Op afstand werken is altijd deel geweest van onze bedrijfscultuur. Files vermijden we zo veel mogelijk, verplaatsingen zijn doordacht.

Solliciteer nu