+32 33 03 71 61

Boek jouw online meeting

Evoqia Talent | CRM/BPM Consultant

CRM/BPM Consultant

Evoqia staat als innovatieve ICT partner voor een team van creatieve IT business process managers, gepassioneerd door de digitalisering van bedrijfsprocessen. Van marketing automation en customer service, tot de volledige ‘customer life cycle’. Samen met onze klanten ontwikkelen we zo een allesomvattende visie op nieuwe digitale uitdagingen. Hiervoor selecteren en implementeren we de meest vooraanstaande cloud technologie op wereldniveau. Voor minder gaan we niet! Door onze snelle groei willen weons team verder uitbreiden met een: BPM/CRM CONSULTANT(zelfstandige basis)
what

What's in a name?

Als BPM/CRM CONSULTANT ben je de beste vriend van onze klant én de architect van zijn digitale platform. Je staat in voor de lange termijn relatie met de klant, de analyse van zijn business processenen de implementatie van ons digitaal platform. Het hartvan dit digitaal systeem is Creatio: een cloud gebaseerd business process management systeem dat het gehele klantenproces in goede banen leidt, en wereldwijd erkend is omwille van haar innovatie, gebruiksvriendelijkheid en quasi onbeperkte mogelijkheden.

  1. Je analyseert de bestaande business processenen behoeften van onze klanten en vertaalt deze naar concrete, functionele digitale oplossingen.
  2. Je tekent een digitaal platform uit in lijn met de verwachtingen van de klant.
  3. Je bent verantwoordelijk voor het modelleren van Creatiovia de User Interface. Voor diepgaande technische aanpassingen en integraties kan je beroep doen op gespecialiseerde ontwikkelaars (inhouse en offshore)
  4. Je beheert de oplevering van een digitaal platform, dat naadloos aansluit bij de verwachtingen van onze klant.
  5. Als success manager zorg je voor een maximale user adoptie, zodat deklant het platform optimaal kan gebruiken dankzij opleidingen en persoonlijke ondersteuning.
skills

Your skills

Je hebt sterke interesse in het analyseren van business modellen en de vertaling naar een efficiënt digitaal platform.

Je houdt van communiceren (Nederlands en Engels) en omgaan met mensen.

Je bent virtuoos achter het toetsenbord, expert in Office365 applicaties en je bent een early adapter van nieuwe technologie.

Een ‘hands on mentaliteit’ maakt deel uit van onze bedrijfscultuur.

Minimum 5 jaar ervaring als CRM / ERP consultant (bij voorkeur Microsoft Dynamics en / of Salesforce).

Je bent een teamplayer, die graag in een ondernemende creatieve sfeer werkt met veel zelfstandigheid en strakke deadlines.

Je bent iemand die mee aan dezelfde kant van de tafel gaat zitten als de klant, maar deinst ook niet terug om de klant uit te dagen naar out of the box digitale oplossingen.

Wij zien jou graag om: je vlotte communicatie, je pragmatische analytisch brein, je IT passie… en omdat je elke dag gemotiveerd en gepassioneerd blijft meebouwen aan Evoqia.

offer

Our offer

Evoqia heeft een waaier van boeiende opportuniteiten en bieden jou de kans om deze mee verder uit te bouwen.

Je leert werken met de meest geavanceerde cloud technologie en wij zullen je constant blijven prikkelen met de nieuwste ontwikkelingen.

Je werkt in een creatieve, gedreven omgeving met internationale partners en klanten.

Evoqia is een springplank voor jouw ontwikkeling: iedere medewerker krijgt de ruimte en flexibiliteit om zijn sterktes verder te ontwikkelen.

Zoals wij meedenken met onze klanten, denken wij ook samen in ons team en met onze partners: je wordt gehoord, denkt mee in oplossingen.

Competente verloning op basis van zelfstandig statuut. Je factureert op projectbasis.

… en dit alles in de inspirerende en unieke werkomgeving van de Fosbury & Sons kantoren van Antwerpen: een omgeving die werken nog nooit zo leuk heeft gemaakt.

Solliciteer nu