+32 33 03 71 61

+32 33 03 71 61

Talent

Waar alles om draait.

Join the club

Bij Evoqia staan we steeds open voor inspirerende en gedreven persoonlijkheden. Hier kom je terecht in een zeer dynamische, creatieve en internationale omgeving met volop ruimte voor persoonlijke ambitie en ontwikkeling. Onze visie op bedrijfscultuur is informeel, sociaal en duurzaam. Tegelijk gaan we tot het uiterste om maximale klantentevredenheid te realiseren. We werken 100% paperless en mobiel, dus je kan perfect werken van eender welke locatie. Contracten op zelfstandige basis vormen geen enkel probleem. Vandaag zijn we op zoek naar de volgende profielen:

CRM/BPM Consultant

Als BPM/CRM CONSULTANT ben je de beste vriend van onze klant én de architect van zijn digitale platform. Je staat in voor de lange termijn relatie met de klant, de analyse van zijn business processenen de implementatie van ons digitaal platform. Het hartvan dit digitaal systeem is Creatio: een cloud gebaseerd business process management systeem dat het gehele klantenproces in goede banen leidt, en wereldwijd erkend is omwille van haar innovatie, gebruiksvriendelijkheid en quasi onbeperkte mogelijkheden. Je analyseert de bestaande business processenen behoeften van onze klanten en vertaalt deze naar concrete, functionele digitale oplossingen. Je tekent een digitaal platform uit in lijn met de verwachtingen van de klant. Je bent verantwoordelijk voor het modelleren van Creatiovia de User Interface. Voor diepgaande technische aanpassingen en integraties kan je beroep doen op gespecialiseerde ontwikkelaars (inhouse en offshore) Je beheert de oplevering van een digitaal platform, dat naadloos aansluit bij de verwachtingen van onze klant. Als success manager zorg je voor een maximale user adoptie, zodat deklant het platform optimaal kan gebruiken dankzij opleidingen en persoonlijke ondersteuning.

meer lezen

Web Application Developer

Als WEB APPLICATION DEVELOPER sta je in voor de ontwikkeling, integratie en support van onze digitale platformen. Het hartvan dit digitaal systeem is Creatio: een cloud gebaseerd business process management systeem dat het gehele klantenproces in goede banen leidt, en wereldwijd erkend is omwille van haar innovatie, gebruiksvriendelijkheid en quasi onbeperkte mogelijkheden. Op basis van goede briefings en ondersteund via collaboration platforms ben je mede-verantwoordelijk voor de technologische oplevering van onze oplossingen. In eerste instantie gaat het over de customisatie van het Creatioplatform. Deze customisatie verloopt in grote mate via de UI (Studio Tools), maar ook via code (back-end (C#, .Net, SQL) and front-end (JavaScript)). Je wordt een expert in integraties via web services. Creatiowordt geïntegreerd met websites en portals (vaak in Drupal), én met bijvoorbeeld ERP toepassingen. Standaard integratie gebeurtmet Exact Online. Je ontwikkelt Word of Excel rapporten via Open XML of gelijkaardig. Data migratie is een belangrijk onderdeel van elk traject.

meer lezen

Business Analyst

Als BUSINESS ANALIST breng je nauwkeurig de process flows van onze klanten in kaart. Daarna vertaal je deze naar een future-proof én performant digitaal platform, dit op basis van onze technology stack. Je bent sterk in het snel begrijpen en analyseren van de meest uiteenlopende business modellen (profit en non-profit). Deze modellen vertaal je vervolgens naar de verschillende operationele process flows, in BPMN formaat.De analyses die je maakt vormen de blauwdruk van de digitale toekomst van onze klanten. Een piekfijn afgewerkte documentatie is daarom onontbeerlijk.Het hartvan ons digitaal eco-systeem is Creatio: een cloud gebaseerd business process management platform dat het gehele klantenproces in goede banen leidt, en wereldwijd erkend is omwille van haar innovatie, gebruiksvriendelijkheid en quasi onbeperkte mogelijkheden. Je analyseert de bestaande business processen en behoeften van onze klanten en vertaalt deze naar concrete, functionele digitale oplossingen. Je tekent een digitaal platform uit in lijn met de verwachtingen van de klant. Je stelt in samenwerking met sales een budget op voor het uitgetekende digitale platform van de klant. Samen met de projectmanager volg je de implementatie van nabij op om ervoor te zorgen dat de gestelde doelstellingen worden gerealiseerd.

meer lezen