TALENT

Zin in een nieuwe uitdaging?

JOIN THE CLUB

Bij Evoqia staan we steeds open voor inspirerende en gedreven persoonlijkheden.   Hier kom je terecht in een zeer dynamische,  creatieve en internationale omgeving met volop ruimte voor persoonlijke ambitie en ontwikkeling.    Onze visie op bedrijfscultuur is informeel,   sociaal en duurzaam.     Tegelijk gaan we tot het uiterste om maximale klantentevredenheid te realiseren.   We werken 100% paperless en mobiel,   dus je kan perfect werken van eender welke locatie.      Contracten op zelfstandige basis vormen geen enkel probleem.    Vandaag zijn we op zoek naar de volgende profielen:

CRM / BPM CONSULTANT

CRM / BPM CONSULTANT

Als BPM/CRM CONSULTANT ben je de beste vriend van onze klant én de architect van zijn digitale platform. 

Je staat in voor de lange termijn relatie met de klant, de analyse van zijn business processen en de implementatie van ons digitaal platform.  Het hart van dit digitaal systeem is Creatio:  baanbrekend in  CRM,  Business Process Management,  Customer Service en Marketing Automation,  alles in één geïntegreerd digitaal platform.    

DOWNLOAD JOB DESCRIPTION

IK BEN KANDIDAAT

WEB APPLICATION DEVELOPER

Als WEB APPLICATION DEVELOPER sta je in voor de ontwikkeling, integratie en support van onze digitale platformen.  
Je bent een virtuoos achter het toetsenbord en je wil onze klanten bekoren met uiterst performante,  innovatieve oplossingen.  Ook hier staat Creatio centraal. 

Gebruik makende van een hele reeks technologiën bouw je aan digitale platformen op maat van de klant:  Creatio UI,  C#,  Javascript,  .Net,  html en webservices.

DOWNLOAD JOB DESCRIPTION

IK BEN KANDIDAAT

WEB APPLICATION DEVELOPER
BUSINESS ANALYST

BUSINESS ANALYST

Als BUSINESS ANALIST breng je nauwkeurig de process flows van onze klanten in kaart.

Daarna vertaal je deze naar een future-proof én performant digitaal platform, dit op basis van onze technology stack. Je bent sterk in het snel begrijpen en analyseren van de meest uiteenlopende business modellen (profit en non-profit).

En je bent uiteraard een geboren communicator...

DOWNLOAD JOB DESCRIPTION

IK BEN KANDIDAAT