+32 33 03 71 61

+32 33 03 71 61

Timesheets

solution

Evoqia Timesheet laat tijdsregistratie toe vanuit een externe app met directe input in het Creatio CRM. Uw projecten met taken worden beheerd in Creatio, inclusief facturatie.

Timesheets bijhouden

Verschillende bedrijven gebruiken timesheets om gepresteerde uren bij te houden. Het is perfect mogelijk om deze tijdsregistratie te combineren met onze CRM software. Nadien maakt u makkelijk een factuur op basis van deze timesheets.  

Tijdsregistratie in Creatio

Creatio biedt een volledig geïntegreerde oplossing voor projectbeheer en tijdregistratie. Dit kan zowel voor interne medewerkers als externe consultants. Profiteer van de real-time bi-directionele synchronisatie van timesheets om de efficiëntie van uw bedrijf te drastisch te verbeteren. 

Maak projecten aan in Creatio en binnen enkele seconden zijn alle gerelateerde taken beschikbaar in de web app, zoals een tijdregistratie, voortgangscontrole en facturatie.

timesheets tijdsregistratie software

Highlights

  • Lichte en snelle webapplicatie voor tijdsregistratie
  • Gebruik project templates voor een snelle projectcreatie
  • Oneindig veel mogelijkheden op het vlak van dashboards en analytics
  • Manuele of automatische facturatie binnen Creatio (eventueel met ERP integratie)

Meer weten over het tijdsregistratie systeem?

Heeft u nog vragen over timesheet software en Creatio? Stel ze aan onze experts. Boek uw online meeting om alle mogelijkheden te bespreken. Volledig vrijblijvend.