+32 33 03 71 61

+32 33 03 71 61

Ledenbeheer

solution

Evoqia zorgt voor een digitalisering van A tot Z voor elke ledenvereniging. Website, marketing communicatie, ledenportaal, boekhouding en centraal beheer van alle leden en stakeholders.

Ledenbeheer software

Evoqia zorgt voor een digitalisering van A tot Z voor elke ledenvereniging. Onze ledenbeheer software is enorm uitgebreid en centraliseert alles in één pakket: website, marketing communicatie, ledenportaal, boekhouding en beheer van alle leden en stakeholders. Ledenadministratie was nog nooit zo eenvoudig!

Vereenvoudig en automatiseer

Nieuwe leden registreren, kostennota's maken, meldingen verzenden... ons ledenadministratiepakket doet het allemaal. Het is zelfs mogelijk om bepaalde taken te automatiseren. Zo bespaart u tijd en kunt u zichzelf weer met de essentie bezighouden. Onze ledenbeheer software is trouwens geschikt voor alle verenigingen, of er nu 200 of 6.000 leden zijn aangesloten. 

Voor elke vereniging

Ledenbeheer software is nuttig voor:

  • Sportclubs
  • Dansscholen
  • Koepelorganisaties
  • Jeugdbewegingen
  • ...

Ledenbeheer software nodig?

Maak dan zeker een afspraak met Evoqia. Wij vertellen graag meer over de mogelijkheden van onze software voor uw vereniging. U vindt alle contactgegevens op onze contactpagina