+32 33 03 71 61

+32 33 03 71 61

Project Management

solution

Dienstverlenende organisaties digitaliseren hun volledige interne werking op basis van het Creatio platform. Van verkoop, projectmanagement tot en met facturatie.

Project management software

Een project beheren vraagt heel wat organisatorische vaardigheden. Er komt zoveel informatie op uw af, dat u makkelijk het overzicht kwijtraakt. Onze project management software vormt een oplossing voor dit probleem. Gebruik deze applicatie op zowel interne als externe projecten efficiënt te beheren. Stel projectdeadlines op, beheer kosten, wijs taken toe aan eigenaars of teams.

De voordelen van een project management tool

Tijdswinst is het belangrijkste voordeel van een project management tool. De planning, organisatie en controle van een project gaat veel vlotter, waardoor u minder tijd verspilt aan onnodige zaken. Bovendien zorgt project management software voor orde en duidelijkheid. U behoudt altijd het overzicht. Zo blijft u gefocust op de doelstellingen van het project. Daarnaast wordt het makkelijker om risico's te beheren en kostbare fouten te voorkomen. De software laat u ook toe om middelen beter in te zetten. Er is dus minder verspilling van mankracht, tijd, materialen en geld. 

project management tool van creatio

Geschikt voor diverse sectoren

De project management software van Evoqia is geschikt voor:

  • Communicatiebureau's en digital agencies
  • IT-dienstverleners
  • Architecten en bouwbedrijven
  • Consultants
  • ...

Geschikt voor alle afdelingen

Heel wat teams in uw bedrijf kunnen gebruik maken van onze project management tool. Marketing, sales, R&B, human resources, finance... noem maar op. Voor elke afdeling is er een passende oplossing.

Project management tool nodig?

Op zoek naar een krachtige maar gebruiksvriendelijke project management tool? Zoek niet verder. Evoqia heeft de oplossing. Maak een online afspraak om de mogelijkheden te bespreken.