Boek jouw online meeting

+32 33 03 71 61

+32 33 03 71 61

Customer Service

solution

Kies voor een geïntegreerd klantenservice. Van eenvoudige klachten behandelen tot een geavanceerde multichannel customer service voor contact centers.

Wat is customer service software?

Customer service software verbetert de klantenservice van uw onderneming door alle klantendata en communicatiemomenten te verzamelen in één platform. Zo kunt u een proactieve en gepersonaliseerde service aanbieden die uw klantenbinding ten goede komt. 

Communicatie over meerdere kanalen

Vandaag de dag verwachten klanten een snelle en gepersonaliseerde oplossing via verschillende kanalen, en dit op eender welk moment van de dag. Maar de meeste klantenservice teams hebben het moeilijk om aan deze verwachtingen te voldoen, simpelweg omdat ze de juiste tools ontbreken.

Creatio Service biedt hiervoor een oplossing. Verzamel alle kanalen (telefoon, e-mail, messenger...) op één plek en combineer ze met gedetailleerde klantgegevens voor een gepersonaliseerde communicatie.  

Uw voordelen

Support vragen, klachten, product retours... een contact center krijgt heel wat berichten te verwerken. Met onze customer service software behoudt u het overzicht:

  • 360° beeld van uw klanten
  • Alle kanalen op één platform
  • Tijdswinst met automatisaties en self-service
  • Makkelijk samenwerken tussen teams
  • Eenvoudig schaalbaar

customer service software

Customer service management software nodig?

Maak kennis met Creatio, een uiterst flexibel en gebruiksvriendelijk digitaal platform voor service management. Ontdek de mogelijkheden voor uw onderneming tijdens een vrijblijvende online meeting.