Services

Solutions & Services. Met de S van slimme business automatisatie.

Het succes van een succesvolle digitalisering van uw bedrijf steunt op 3 pijlers.   Inzicht Technologie en Mensen.

Al onze diensten zijn erop gericht:

  • Het verkrijgen van een snel inzicht in uw manier van werken.
  • Het gebruik van de meest vooraanstaande en innovatieve technologie vandaag beschikbaar.
  • Uw mensen trainen en coachen bij het adopteren van nieuwe technologie

Begeleiding tijdens elke stap van het proces

Ons team blijft u begeleiden gedurende uw volledige 'customer life cycle'. 
Full service of on demand.   Zoals u wenst.
Een service die beantwoordt aan waar u nood aan hebt.
Op elk moment van uw traject.

Business analysis

De eerste stap is een doortastende analyse van uw strategie en uw werkprocessen. Wat zijn de krachten en beperkingen van uw huidige flow? Waar loopt de doorstroom van uw opdrachten of klanten het vaakst op vast? En met welke digitale ingrepen kunt u uw processen optimaliseren?

Ons team bezorgt uw onderneming een heldere en concrete analyse van uw digitale werkprocessen. Zodat u de stap naar business automatisatie zet op basis van de juiste informatie.

Consultancy

Input van een expert in Business Process Management en Customer Relationship Management betekent een uitgesproken meerwaarde voor uw onderneming.

Met concreet advies geven we richting aan uw werkprocessen, zodat u met gerichte ingrepen uw flow verbetert. Zowel voor uw medewerkers als uw klanten en relaties. De expertise van uw BPM- en CRM-consultant verzekert u van geautomatiseerde businessprocessen die uw bedrijf versterken.

Platform ontwikkeling

Evoqia bouwt uw digitaal platform van begin tot einde. We smeden verschillende vernuftige technologieën samen tot een volledig geautomatiseerde flow voor uw bedrijf. Van de eerste aanvraag tot de laatste sessie customer care.

U geniet van een sluitende opvolging van elke aanvraag of opdracht. Een gepersonaliseerd platform dat eenvoudig bruikbaar is voor al uw medewerkers. Makkelijk bereikbaar, helder en overzichtelijk, 100% op maat van uw onderneming en strategie.

Het resultaat is een intuïtieve onlineomgeving die de acties van uw medewerkers én klanten moeiteloos op elkaar afstemt.

Hosting

Een performante website en een uitgebreide backend vergen de nodige rekenkracht. U hebt dan ook een betrouwbare hosting nodig die uw systeem op elk moment vlot ondersteunt. Zodat u steeds up and running bent. Zonder uitzondering.

Evoqia verzorgt de hosting van uw platform op bijzonder krachtige servers, volledig aangepast aan de vereisten van uw bedrijf.

Training & Coaching

De belangrijkste kracht van uw digitaal platform, dat zijn de gebruikers. Evoqia zorgt ervoor dat uw medewerkers op de hoogte zijn van de werking van het systeem. Dat elke afdeling de finesses beheerst om het platform ten volle te benutten.

Onze boeiende trainingen geven uw medewerkers alle handvaten in handen om uw gepersonaliseerd digitaal platform elke dag weer te gebruiken.

U verhoogt uw ROI aanzienlijk. En uw klanten genieten van een flow die geen ruimte laat voor fouten.

Training

Support

Uiteraard hebt u soms vragen. En wordt u geconfronteerd met vragen waarop u het antwoord niet kent. Geen probleem. Onze support-team staat elke dag klaar om u te ondersteunen bij het gebruik van uw platform. En dat blijven we doen. Tot u ons niet meer nodig hebt.

Contacteer ons snel voor een vrijblijvend intakegesprek.