+32 33 03 71 61

+32 33 03 71 61

Over ons

Wij zijn Evoqia.

Klantgericht. Multi-disciplinair. Ervaren.

Evoqia wordt gevormd door een hecht,  ervaren,  internationaal én multi-disciplinair team. De ontwikkeling en implementatie van digitale oplossingen vraagt inderdaad verschillende disciplines die zelden of nooit in één persoon verenigd zijn. Alles begint met de Business Analyse, gevolgd door architectuur design, low code development, integraties, project management tot coaching en training. We zijn als team uitstekend op elkaar ingespeeld, en stellen de klant steeds centraal. We gaan voor een langdurige samenwerking waarbij u voortdurend kan vertrouwen op onze ondersteuning.

about

Kennis

We houden de vinger aan de pols. De digitale omwenteling is nog maar aan het begin, het is onze job om ervoor te zorgen dat u aansluiting blijft vinden met essentiële evoluties in de digitalisering van organisaties.

Passie

Ieder van ons is gedreven door de digitalisering van bedrijfsprocessen, én de onderliggende technologie. Dit is geen werk voor ons, eerder een missie. Hierdoor krijgt u toegang tot creatieve en toegewijde specialisten.

 
 

Erkenning

Evoqia wordt erkend als één der meest succesvolle Creatio implementatiepartners wereldwijd. We zijn member van de Creatio Partner Board en zijn erkend als Level-4 partner, naast 7 andere partners in de wereld.

Samenwerking

Onze project implementaties gebeuren snel, efficiënt en ‘agile’. We staan steeds open voor uw wijzigende inzichten en verwachtingen, flexibiliteit zit in onze genen. Reeds lang voor Covid-19 waren we gewend om met internationale teams op afstand te werken, wij helpen onze klanten hetzelfde te doen.