+32 33 03 71 61

+32 33 03 71 61

Oplossingen

Een digitaal platform zoals u het wenst.

Digitalisering van elk gewenst business proces

Uw organisatie is uniek, dus ook uw digitale noden. Daarom vertrekken we steeds van een goed begrip van uw huidige en toekomstige gewenste situatie,  de business analyse. In Creatio Studio tekenen we uw gewenste bedrijfsprocessen uit in een overzichtelijke en voor iedereen begrijpbare vorm. Dit vormt vervolgens de basis voor uw digitaliseringstraject. Dit kan gaan van een relatief eenvoudig B2B sales traject, tot zeer complexe flows met integraties en uitgebreide business processen. We streven steeds maximale eenvoud na: eenvoudige, intuïtieve schermen die de gebruiker begeleiden bij de uitvoering van taken. Hieronder een overzicht van de meest gebruikte digitale componenten. 

Customer Relationship Management

Op zoek naar een CRM-systeem? Probeer Creatio. Met deze krachtige CRM-software krijgt u een 360° zicht op de volledige customer life cycle van al uw klanten.

Marketing Automation

Creatio is robuuste marketing automation software voor een digitalisering van al uw marketing activiteiten. Landingspagina’s, marketing campagnes, event management, email marketing … alles in één platform.

Customer Service

Kies voor een geïntegreerd klantenservice. Van eenvoudige klachten behandelen tot een geavanceerde multichannel customer service voor contact centers.

Self Service Portal

De Creatio Self Service Portal is een lichte webapplicatie die u toelaat om uw data te delen met klanten en partners. Volledig in uw huisstijl ontwikkeld, en helemaal afgestemd op uw specifieke noden.

Factsheet

Website

De website vormt niet zelden het eerste contact tussen klanten en opdrachtgevers. Vandaag is een website veel meer dan een online brochure, het is een essentieel onderdeel van de klantenbeleving.

Project Management

Dienstverlenende organisaties digitaliseren hun volledige interne werking op basis van het Creatio platform. Van verkoop, projectmanagement tot en met facturatie.

Ledenbeheer

Evoqia zorgt voor een digitalisering van A tot Z voor elke ledenvereniging. Website, marketing communicatie, ledenportaal, boekhouding en centraal beheer van alle leden en stakeholders.

Sales Force Automation

Sales Force Automation richt zich op het digitaliseren van uw commerciële processen. Van lead kwalificatie tot contracting, alle data centraal met real time inzichten in pipeline en verkoopsactiviteiten.

Business Process Management

De toepassing van BPM met bijhorende digitalisering zorgt voor een uiterst efficiënte bedrijfsvoering en een hoge klantentevredenheid. Ontdek Creatio Studio en start kosteloos.

Connector

De Evoqia Connector vormt de brug tussen Creatio CRM en uw ERP toepassing, zoals Exact Online, Microsoft Navision, etc. Real time, bi-directionele integratie volgens uw specificaties.

Factsheet

Timesheets

Evoqia Timesheet laat tijdsregistratie toe vanuit een externe app met directe input in het Creatio CRM. Uw projecten met taken worden beheerd in Creatio, inclusief facturatie.

Factsheet

Maps

Met Evoqia Maps kan u vanuit Creatio uw account- of contact data plotten op een interactieve kaart. Aan de hand van uw gewenste parameters bepaalt u zelf het resultaat.

Factsheet