CRM / BPM

Toonaangevend digitaal platform voor CRM, BPM, Marketing Automation en Customer Service

DIGITALISEREN VOOR ELKE TYPE VAN ORGANISATIE

logo_bpm.png is state-of-the-art technologie voor de digitalisering van commerciële bedrijfsprocessen.

Gebaseerd op Business Process Management (BPM) en ‘Low Code’ laat dit platform toe om klanten- of stakeholderbeheer te digitaliseren voor elke type van organisatie: Corporate, KMO en Non-Profit.

logo_bpm.png werd opgericht in 2002 en heeft sindsdien een indrukwekkend parcours afgelegd. Het succes van logo_bpm.png komt voort uit een zeer gefundeerde visie en relevante vaststellingen vanuit de markt voor business software.

72% van alle Fortune 500 bedrijven beschouwen technologie immers als de grootste uitdaging om groei te kunnen realiseren. De redenen hiervoor zijn gekend: lang en pijnlijk implementatieproces, een lage gebruikersadaptatie, ongeconnecteerde applicaties en het onvermogen om snel te veranderen.   bpm'online speelt feilloos in op deze gekende pijnpunten.

IN DE PRIJZEN

Vanuit deze vaststellingen heeft logo_bpm.png een strategie en een visie ontwikkeld die haar gelijke niet kent. Het resultaat is dan ook indrukwekkend. Vandaag is logo_bpm.png aanwezig op alle continenten en werken meer dan 750 mensen dagelijks aan de verdere ontwikkeling van het platform.

logo_bpm.png valt voortdurend in de prijzen, enkele recente voorbeelden: The Stevies, The 2018 Market Awards en de CRM Watchlist Winner 2019.

BPM'Online valt voortdurend in de prijzen, enkele recente voorbeelden: The Stevies, The 2018 Market Awards en de CRM Watchlist Winner 2019.
In januari 2019 werd Katherine Kostereva, CEO en co-founder, erkend als Top Woman Entrepreneur in Cloud.

DE UITDAGER

Ook de industrie analisten dragen logo_bpm.png hoog in het vaandel. Zowel Gartner als Forrester beschouwen logo_bpm.png als de enige uitdager voor de multi billion dollar companies Microsoft en Salesforce.

In januari 2019 werd Katherine Kostereva, CEO en co-founder, erkend als Top Woman Entrepreneur in Cloud.

“Throughout 16 years of operation under Katherine’s strong leadership, bpm’online has grown from a start-up to a leading enterprise business process automation and CRM software company that helps businesses transform and better engage with customers. Today the company is highly recognized as a market leader by key industry analysts.”

The logo_bpm.png intelligent platform accelerates sales, marketing, service, and operations for thousands of customers and hundreds of partners worldwide

ONTDEK HET PLATFORM

logo_bpm.png wordt à la carte ingezet in uw organisatie en volledig aangepast aan uw specifieke behoeften.

Dankzij de ‘low code’ technologie doen we dit via een drag & drop systeem aan zeer betaalbare budgetten.

logo_bpm.png bestaat uit volgende componenten:

BPM'Online wordt à la carte ingezet in uw organisatie en volledig aangepast aan uw specifieke behoeften.
Laat ons BPM'Online Sales integreren en ontdek het gemak waarmee uw end-to-end processen zullen ondersteund worden.

SALES

Laat ons logo_bpm.png Sales integreren en ontdek het gemak waarmee uw end-to-end processen zullen ondersteund worden. De software ondersteunt u verder bij het werven van leads, het uitbouwen van het klantcontact en het behouden van bestaande klanten. Profiteer daarnaast van de ready-to-go verkoopprocessen die u in staat stellen om de meest effectieve stappen te nemen voor het verbeteren van uw verkoopresultaten en zo het maximale uit uw verkoopinspanningen te halen.

Geniet van tal van mogelijkheden om uw sales te verhogen zoals:

 • 360 graden klantoverzicht
 • Business Process Management
 • Tools om samen te werken
 • Lead management
 • Orders en facturen
 • Buitendienst management
 • Verkoopvoorspellingen
 • Productbeheer
 • Mobiele sales

MARKETING

logo_bpm.png Marketing is krachtige procesmatige marketingsoftware die u ondersteunt bij het identificeren van de behoeften van klanten en prospecten. Vervolgens kan u deze behoeften verder cultiveren tot reële verkoopkansen. 

Geniet van tal van mogelijkheden zoals:

 • 360° klantoverzicht
 • Segmentatiebuilder
 • Website bezoek vastleggen
 • Lead management
 • Trigger campagnes
 • Gepersonaliseerde e-mail marketing
 • Event management
BPM'Online Marketing is krachtige procesmatige marketingsoftware die u ondersteunt bij het identificeren van de behoeften van klanten en prospecten.
BPM'Online Service laat u toe om de communicatie met uw klanten te personaliseren. Beheer alle client verzoeken in één weergave, ongeacht welk kanaal: telefoon, e-mail, chat, sociaal netwerk of uw customer portal.

SERVICE

logo_bpm.png Service laat u toe om de communicatie met uw klanten te personaliseren. Beheer alle client verzoeken in één weergave, ongeacht welk kanaal: telefoon, e-mail, chat, sociaal netwerk of uw customer portal.

De interface heeft de look en feel van social media. Hierdoor is de leercurve laag en heeft de gebruiker de navigatie snel onder de knie.

STUDIO

logo_bpm.png Studio is een uniek combinatie van krachtige business proces management en case management functionaliteit. Hierdoor kunnen organisaties snel en makkelijk hun bedrijfsprocessen kunnen optimaliseren.

De belangrijkste voordelen zijn:

 • Het gebruik maken van intelligente technologieën waardoor activiteiten kunnen geautomatiseerd worden.
 • De mogelijkheid om kant-en-klare oplossingen voor marketing, sales en klantenservice meteen te integreren.
 • De snelheid waarmee applicaties kunnen ontwikkeld en geïntegreerd worden.
BPM'Online Studio is een uniek combinatie van krachtige business proces management en case management functionaliteit.
Ontwikkel uw eigen applicaties en maak bedrijfsprocessen op het BPM'Online platform. Met de marketplace koppelt u in een handomdraai reeds ontwikkelde applicaties aan uw domein om zo nog efficiënter te werken.

MARKET

Ontwikkel uw eigen applicaties en maak bedrijfsprocessen op het logo_bpm.png platform. Met de marketplace koppelt u in een handomdraai reeds ontwikkelde applicaties aan uw domein om zo nog efficiënter te werken.

Ontdek de mogelijkheden van de marketplace en bewonder hoe rendementsvol logo_bpm.png voor u kan zijn.

WAAROM IS BPM'ONLINE ZO UNIEK?

logo_bpm.png is het enige platform ter wereld dat de volgende karakteristieken combineert:

 • Sales, Marketing en Service in één geïntegreerd digitaal platform

 • Multi functionele process designer

 • Low code, no code

 • Uiterst gebruiksvriendelijk

 • Open platform

Het resultaat is dat zeer krachtige digitale platformen op maat kunnen worden ontwikkeld, dit op basis van een robuust, low code, technologisch framework.

BPM'Online is in alle opzichten uniek

Laat hier uw telefoonnummer na ...

We bellen u zo snel mogelijk met meer informatie.