CRM / Creatio

You are here

Creatio

GEÏNTEGREERD DIGITAAL PLATFORM VOOR CRM, BPM en MARKETING AUTOMATION

digitaliseren voor elk type van organisatie

Creatio is state-of-the-art technologie voor de digitalisering van commerciële bedrijfsprocessen.

Gebaseerd op Business Process Management (BPM) en ‘Low Code’ laat dit platform toe om klanten- of stakeholderbeheer te digitaliseren voor elke type van organisatie: Corporate, KMO en Non-Profit.

Creatio werd opgericht in 2002 en heeft sindsdien een indrukwekkend parcours afgelegd. Het succes van Creatio komt voort uit een zeer gefundeerde visie en relevante vaststellingen vanuit de markt voor business software.

72% van alle Fortune 500 bedrijven beschouwen technologie immers als de grootste uitdaging om groei te kunnen realiseren. De redenen hiervoor zijn gekend: lang en pijnlijk implementatieproces, een lage gebruikersadaptatie, ongeconnecteerde applicaties en het onvermogen om snel te veranderen.   bpm'online speelt feilloos in op deze gekende pijnpunten.

in de prijzen

Vanuit deze vaststellingen heeft Creatio een strategie en een visie ontwikkeld die haar gelijke niet kent. Het resultaat is dan ook indrukwekkend. Vandaag is Creatio aanwezig op alle continenten en werken meer dan 750 mensen dagelijks aan de verdere ontwikkeling van het platform.

Creatio valt voortdurend in de prijzen, enkele recente voorbeelden: The Stevies, The 2018 Market Awards en de CRM Watchlist Winner 2019.

de uitdager

Ook de industrie analisten dragen Creatio hoog in het vaandel. Zowel Gartner als Forrester beschouwen Creatio als de enige uitdager voor de multi billion dollar companies Microsoft en Salesforce.

In januari 2019 werd Katherine Kostereva, CEO en co-founder, erkend als Top Woman Entrepreneur in Cloud.

“Throughout 16 years of operation under Katherine’s strong leadership, Creatio has grown from a start-up to a leading enterprise business process automation and CRM software company that helps businesses transform and better engage with customers. Today the company is highly recognized as a market leader by key industry analysts.”

The Creatio intelligent platform accelerates sales, marketing, service, and operations for thousands of customers and hundreds of partners worldwide

ONTDEK HET PLATFORM

Creatio wordt à la carte ingezet in uw organisatie en volledig aangepast aan uw specifieke behoeften.

Dankzij de ‘low code’ technologie doen we dit via een drag & drop systeem aan zeer betaalbare budgetten.

Creatio bestaat uit volgende componenten:

sales

Laat ons Creatio Sales integreren en ontdek het gemak waarmee uw end-to-end processen zullen ondersteund worden. De software ondersteunt u verder bij het werven van leads, het uitbouwen van het klantcontact en het behouden van bestaande klanten. Profiteer daarnaast van de ready-to-go verkoopprocessen die u in staat stellen om de meest effectieve stappen te nemen voor het verbeteren van uw verkoopresultaten en zo het maximale uit uw verkoopinspanningen te halen.

U geniet onmiddellijk van een 360° overzicht van al uw klanten,   dashboards en analytics met enkele muisklikken,    business process management,  mobiliy evenals een zeer uitgebreide reeks aan functionaliteiten,  steeds aangepast aan uw manier van werken.

Uw sales management zal nooit meer hetzelfde zijn,   gegarandeerd.

marketing

Creatio Marketing is krachtige procesmatige marketingsoftware die u ondersteunt bij het identificeren van de behoeften van klanten en prospecten. Vervolgens kan u deze behoeften verder cultiveren tot reële verkoopkansen. 

Geniet van tal van mogelijkheden zoals:

 • 360° klantoverzicht
 • Segmentatiebuilder
 • Website bezoek vastleggen
 • Lead management
 • Trigger campagnes
 • Gepersonaliseerde e-mail marketing
 • Event management

service

Creatio Service laat u toe om de communicatie met uw klanten te personaliseren. Beheer alle client verzoeken in één weergave, ongeacht welk kanaal: telefoon, e-mail, chat, sociaal netwerk of uw customer portal.

De interface heeft de look en feel van social media. Hierdoor is de leercurve laag en heeft de gebruiker de navigatie snel onder de knie.

studio

Creatio Studio is een uniek combinatie van krachtige business proces management en case management functionaliteit. Hierdoor kunnen organisaties snel en makkelijk hun bedrijfsprocessen kunnen optimaliseren.

De belangrijkste voordelen zijn:

 • Het gebruik maken van intelligente technologieën waardoor activiteiten kunnen geautomatiseerd worden.
 • De mogelijkheid om kant-en-klare oplossingen voor marketing, sales en klantenservice meteen te integreren.
 • De snelheid waarmee applicaties kunnen ontwikkeld en geïntegreerd worden.

market

Ontwikkel uw eigen applicaties en maak bedrijfsprocessen op het Creatio platform. Met de marketplace koppelt u in een handomdraai reeds ontwikkelde applicaties aan uw domein om zo nog efficiënter te werken.

Ontdek de mogelijkheden van de marketplace en bewonder hoe rendementsvol Creatio voor u kan zijn.

waarom is creatio zo uniek?

Creatio is het enige platform ter wereld dat de volgende karakteristieken combineert:

 • Sales, Marketing en Service in één geïntegreerd digitaal platform

 • Multi functionele process designer

 • Low code, no code

 • Uiterst gebruiksvriendelijk

 • Open platform

Het resultaat is dat zeer krachtige digitale platformen op maat kunnen worden ontwikkeld, dit op basis van een robuust, low code, technologisch framework.

Laat hier uw telefoonnummer na ...

We bellen u zo snel mogelijk met meer informatie.