Blog

We share ideas

Accelerate, waar ‘s werelds grootste business en technologie leiders elkaar ontmoeten

Samen met 300 andere gedreven technologie en business leiders was Evoqia, begin mei, te gast op het Accelarte-Event in Boston, georganiseerd door bpm’online. BPM, CRM en technologie experts van over de hele wereld kwamen er twee dagen samen om te brainstormen over de steeds sneller evoluerende wereld om ons heen en de uitdagingen die dat met zich meebrengt voor andere bedrijven.

“Het waren twee dagen vol inspiratie, ideeën en interessante kennismakingen.”, vertelt onze CEO, Tom Symoens. Hij was niet enkel gast maar ook spreker op het event. “Toch een unieke ervaring om op zo’n high-level event, met allemaal gelijkgestemden, mijn verhaal te mogen doen.”

Kurt Greefs en Michael Goris vergezelden hem op deze trip en kunnen alleen maar beamen. “Iedereen op dat event heeft hetzelfde doel. Bedrijven helpen doorheen de steeds uitdagendere digitale transformatie, dat geeft een bijzonder gevoel. Het is erg boeiend om te horen hoe iedereen op zijn eigen manier probeert dit doel te bereiken.”

6903e55d-5bec-4ffe-8d13-b8b55f09b15f-original.jpgKatherine Kostereva, CEO en Managing Partner bij bpm’online, startte het evenement met een bijzondere inkijk in de missie van BPM: “De wereld evolueert zo snel en blijven meedraaien is voor vele bedrijven een hele uitdaging geworden. Wij willen, met bpm’online, bedrijven helpen versnellen. In deze ‘fast-paced digital business environment’ willen we blijven innoveren en transformeren. Met behulp van onze Accelerate-events inspireren we organisaties en helpen we hen nieuwe pieken te bereiken.”

Katherine kondigde vervolgens ‘the fastest woman alive’ aan. Carmelita Jeter, Olympische medaille winnares en wereldkampioene. Een indrukwekkend palmares en ook haar speech stelde niet teleur. Een gepassioneerde peptalk over versnellen, een wereld waar zij duidelijk in thuis is. Ze vertelde ons hoe haar tactiek als sprinter eigenlijk ook toepasbaar is in de bedrijfswereld. “Every finish has to have a start, every finish has to have a goal, and every finish has to have a team. When you put a team together that works on trust and chemistry, that's how you accelerate to new levels.”

Daarnaast konden we verschillende boeiende speeches, waardevolle analyses en hands-on trainingen en workshops volgen. Telkens gegeven door een gedreven en ervaren BPM/CRM experten. Ideeën en best practices werden voortdurend met elkaar uitgewisseld, waardoor er nieuwe inspirerende en creatieve concepten ontstonden. Het team is vol energie teruggekeerd naar België, klaar om al deze nieuwe inzichten en best practices nu ook bij onze klanten te implementeren!

31c1d537-e92b-4b32-b14e-62fceb525e3a-original.jpg